reTreats svedmyra

yoga ~ massage ~ terapi ~ konst ~ vägledning

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, kroppsbehandlingar, vägledning, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom yogaklasser och behandlingar kan du också boka terapi, vägledning och ayurvedakonsultationer, gå på meditation, njuta av konst, spännande workshops och mycket mer! Du kan även skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska, eteriska oljor och fantastiska produkter för kroppen och hemmet? Ekologiskt. Rent. Högsta kvalitet. För skönhet, välmående, inre kraft och hälsa! Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Hos oss finner du många möjligheter att ge näring till det som är viktigt för dig just nu.
Varmt Välkommen!Händer hos oss


The Namaste Bitches reTreat Nerja

Start:2020-05-19
Slut:2020-05-26

Varmt välkommen att åka med oss på vårens bästa reTreat!

För tredje gången välkomnar vi nya och gamla kunder att följa med oss till Nerja, en underbar oas i Costa del Sol, Spanien.

Vi som bjuder in till detta är Alva Vinterhed (friskvårdskonsult, massör och yogainstruktör) och Charlotta Tingshammar (ayurvedisk hälsorådgivare och massör, yogainstruktör).

Vår vecka tillsammans fyller vi med 2 yogaklasser om dagen, olika utflykter, egen tid att bara vara eller att upptäcka Nerja på egen hand, sol & bad, vandring i underbar natur där vi praktiserar Breath Walk och Walking Meditation, 3 lektioner om Livskunskap enligt Ayurveda - och allt annat som ryms mellan himmel och jord.

Sagt av deltagare på våra tidigare reTreats:

”Bästa resan! Bästa gänget! Saknar er alla redan! ❤😘 Nerja 2020! 🤘 #Namaste bitches”

”Schemat var luftigt och bra med mycket egen tid också. Yogan gavs i flera olika varianter, för att prova på, jättebra!”

Pris per person är 800€ och då ingår följande:
Del dubbelrum i lägenhet på fina NerjaLuna Lägenhetshotell (möjlighet att boka eget rum mot extra avgift finns, tillägg 125 €. Vill du ha en helt egen lägenhet är tillägget 250 €)
Samtliga rum/lägenheter har fullt utrustat kök med möjlighet till självhushåll
Tillgång till härlig innergård och takterass med pool
Frukostbuffé alla dagar
Tvättstuga finns
Yoga 2 ggr/dag inkl lån av yogamattor och propps (förutom resdagarna)
Livskunskap enligt Ayurveda, 3 lektioner
Lär dig Breath Walk och Walking Meditation
Tapas- och Cava mingel ankomstdagen
Cueva de Nerja, privat visning
Flamenco-show inkl prova på och tapas + dryck
Avslutningsmiddag

Vill du ta med vän eller familj som inte vill gå kursen, utan bara dela boende med dig och delta i allt övrigt program & utflykter så går det bra, priset är då 625€ per person i delat boende.

Flyg och transfer tillkommer och bokas separat.

Sista bokningsdag är fredagen den 14:e februari.

För att säkra din plats, klicka på biljettlänken nedan och fyll i boxningsformuläret längst ned på sidan.

Om du inte bestämt dig ännu om du vill åka med, klicka i Intresserad i detta evenemang så att du tar del av alla uppdateringar och kommande information om vårt reTreat.

Vi hoppas att vi ses i Nerja, 19-26 maj 2020!

Namaste Bitches!
Alva & CharlottaTillbaka till översikten