reTreats svedmyra

yoga ~ massage ~ terapi ~ konst ~ vägledning

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, kroppsbehandlingar, vägledning, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom yogaklasser och behandlingar kan du också boka terapi, vägledning och ayurvedakonsultationer, gå på meditation, njuta av konst, spännande workshops och mycket mer! Du kan även skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska, eteriska oljor och fantastiska produkter för kroppen och hemmet? Ekologiskt. Rent. Högsta kvalitet. För skönhet, välmående, inre kraft och hälsa! Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Hos oss finner du många möjligheter att ge näring till det som är viktigt för dig just nu.
Varmt Välkommen!Händer hos oss


Nystart med Alva och Charlotta

Start:2020-01-25
10:00
Slut:2020-01-25
12:00

Alla är vi olika och har olika förutsättningar men det hindrar inte att vi kan träna tillsammans, säger Alva och Charlotta som håller i Nystart, vi gör träningen lekfull och rolig samtidigt som den ger resultat. Vi kör en en gemensam träningsdag i veckan, allt för att du ska skapa din bästa hälsa och få garanterat resultat.

Varje träningstillfälle är 90 minuter och vi löp-, styrke- och rörlighetstränar tillsammans, både ute och inomhus, peppar varandra och har kul samtidigt som vi blir friskare.

Detta träningskoncept inkluderar även en serie om tre workshops;

25 januari, kl 10-12
Workshop 1 - Genomgång av upplägg, personligt startsamtal, din startprofil och ett lättare träningspass.
21 mars, kl 10-12
Workshop 2, ABC för att stretcha och träna säkert
16 maj, kl 10-12
Workshop 3, ABC för att få bra hälsa genom god kost och olika metoder för en bra återhämtning

På samtliga workshops ingår enklare förtäring och dryck!Tillbaka till översikten