reTreats Svedmyra

Yoga - Behandlingar - Konst

Välkommen till oss på reTreats Svedmyra! 

Här hittar du en mängd behandlingar, workshops, yogakurser, vägledning, själslig utveckling, kreativitet, konst och mycket annat.    

    

 

Du förtjänar att må bra på alla plan. Kroppen och själen är en helhet som vi värnar om. Hos oss kan du hitta många vägar till välmående samt stöttning på din väg genom livet. Vi vill gärna ge dig guldkanten på tillvaron om det så är yoga, en skön massage, terapi, meditation, healing, vägledning eller annat.

 

Livet, och vi människor, rymmer många lager. Vi blir ständigt till i mötet med oss själva och andra. Vem var du igår? Vem är du idag? Vart är du på väg och hur vill du färdas? Det kan vara bra att reflektera över dessa frågor då och då och söka sig till det som ger näring, balans och riktning. Vad söker du?


Hos oss finns också en shop med sköna, vackra ting samt möjligheten att köpa och lära sig mer om Young Livings eteriska oljor och utbud för en kemikaliefri livsstil. Dessa potenta produkter bidrar till holistisk hälsa, skönhet, utveckling och kraft. Använd dem i din vardag eller professionellt. På kroppen och i ditt hem.

 

På Gång


Tillbaka till översikten

2022-02-13

TRUMRESA

DRUMJOURNEY - DÖRREN TILL ANDRA VÄRLDAR

Möt Kraftdjur och Guider
Återkoppla till dina Förfäder
Landa i din Styrka
Du är Universums Puls

"The drum is the Great Spirit's favourite instrument. That is why we were given a heartbeat.”
- Mano, Navajo Elder


Rytmen av trummans slag är djupt förankrad i oss människor sedan uråldriga tider. Trumman var vårt första instrument efter rösten och genom våra kroppar har vi bl.a koppling till trummandet genom hjärtslagen redan innan vi föddes. Trummande hjälper kroppen att slappna av, ökar hjärnans alfa-vågor så att medvetandet öppnas och vi kan komma i kontakt med en annan verklighet och visdom. Under kvällen leder jag en guidad meditation och trumresa med toning (sång) och klangskål för att öppna dörrar och portaler till ett fördjupat medvetandetillstånd. Där får du möta och utforska det som kan ge dig kraft och vägledning just nu. Ta med dig en bok att skriva ner dina upplevelser i. Ha tillit till processen och din egen unika kraft.

EVENT INNEHÅLL:
• Guidad meditation - Kraftdjur & Guide
• Trumresa med toning och klangskål
• Eget skrivande
• Sharing-cirkel


Plats: reTreats Svedmyra
Selebovägen 11, Enskede
Dag: Sönd 12/12
Tid: 17.00-18.30
Investering: 400kr ink te & frukt

Begränsat antal platser, boka här senast dagen innan:
https://www.bokadirekt.se/.../trumresa-d%C3%B6rren-till...

Swisha betalning till 0730411157 ange ditt namn och mailadress.
Jag ser fram mot att ses! /Jessica Eldenstjärna
...
Jessica är uttryckande konstterapeut (psykoterapi genom samtal och skapande) med Shamanen i sitt väsen. Medial vägledning och healing är några av hennes utvecklade gåvor vid sidan av hennes verksamhet som spirituell konstnär. I konsten kanaliseras och förkroppsligas helande och transformerande energier genom olika uttryck och metoder.Tillbaka till översikten


skönhet och näring
skönhet och näring
lugn
lugn
holistisk livsstil
holistisk livsstil
glädje
glädje
meditation
meditation
behandlingar
behandlingar
skapande
skapande
vägledning
vägledning
balans
balans
frekvenser
frekvenser
uråldrig visdom
uråldrig visdom
yoga
yogaGästbok

Post
Karta