reTreats Svedmyra

Yoga - Behandlingar - Terapi - Andlig Utveckling - Läkande Konst

Välkommen till oss på reTreats Svedmyra! 

Här hittar du en mängd behandlingar, workshops, yogakurser, vägledning, själslig utveckling, kreativitet, konst och mycket annat.    

    

 

Du förtjänar att må bra på alla plan. Kroppen och själen är en helhet som vi värnar om. Hos oss kan du hitta många vägar till välmående samt stöttning på din väg genom livet. Vi vill gärna ge dig guldkanten på tillvaron om det så är yoga, en skön massage, terapi, meditation, healing, vägledning eller annat.

 

Livet, och vi människor, rymmer många lager. Vi blir ständigt till i mötet med oss själva och andra. Vem var du igår? Vem är du idag? Vart är du på väg och hur vill du färdas? Det kan vara bra att reflektera över dessa frågor då och då och söka sig till det som ger näring, balans och riktning. Vad söker du?


Hos oss finns också en shop med sköna, vackra ting samt möjligheten att köpa och lära sig mer om Young Livings eteriska oljor och utbud för en kemikaliefri livsstil. Dessa potenta produkter bidrar till holistisk hälsa, skönhet, utveckling och kraft. Använd dem i din vardag eller professionellt. På kroppen och i ditt hem.

 

På Gång


Tillbaka till översikten

2022-02-13

Meditation & Måleri

Du är en skapare!

Har du en längtan och ett behov att få utrycka ditt inre i färg och form?
Har du lagt märke till hur bra du mår när du jobbar kreativt men inte fullt ut gett utrymme till det i din vardag? Vill du komma i större kontakt med din intuition, inre vägledning och förmåga att meningsskapa och omskapa ditt liv? Söker du transformation och växande? Behöver du återhämtning?

När vi använder oss av konstens språk (alla uttrycksmedel som tex; måleri, poesi, rörelse, berättande, musik etc) får vi tillgång till kropp och själ bortom det talade språkets begränsningar. Det som tidigare varit vagt och mer
o-formulerat kan plötsligt träda fram och överraska oss med viktiga mentala och fysiska skiften, läkning, insikt, inspiration, vila och kraft. Lagrad energi kan förlösas och vi får tillgång till en ny vitalitet, mening, riktning och klarhet. Tillfredställelse och glädje är också förenat med akten att fullborda ett konstnärligt uttryck i någon form och detta fortsätter att arbeta i oss vidare in i vårt livsrum, bortom ”ateljén”. Välkommen till ett nyfiket utforskande och frigörande av din skapande kraft!

Workshop-innehåll:

• Guidade meditationer och inre
musikresor
• Rörelse - och kroppsskanning
• Intuitivt måleri
• ReflektionMed hjälp av meditation och arbete i kroppen kan vi komma förbi hinder och blockeringar samt fördjupa kontakten med den livskälla som är skaparkraften i oss. Inga förkunskaper krävs, vi utforskar kravlöst färg, form och förnimmelser!

Plats: reTreats Svedmyra
Selebovägen 11, Enskede
Dag: Söndag 12/12
Tid: 11.15-15.30
Investering: 850kr
- inkluderar material & fika
Begränsat antal platser.
Inga förkunskaper krävs.

Boka senast dagen innan via denna länk:
https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/retreats-25487/meditation-och-m%C3%A5leri-workshop-1512040

Swisha sedan till 0730411157 för att betala din bokning. Ange ditt namn och emailadress.

Varmt Välkomna!


...
Sagt om denna workshop:

"Fantastisk lokal, fantastisk kursledare. Rekommenderas varmt!"
-Susanne

"Vilsam atmosfär och fin balans mellan lekfullhet, reflektion och avslappning i meditation/måleri workshop med Jessica. Jag kommer att återkomma❤️🙏"
KajsaTillbaka till översikten


skönhet och näring
skönhet och näring
lugn
lugn
holistisk livsstil
holistisk livsstil
glädje
glädje
meditation
meditation
behandlingar
behandlingar
skapande
skapande
vägledning
vägledning
balans
balans
frekvenser
frekvenser
uråldrig visdom
uråldrig visdom
yoga
yogaGästbok

Post
Karta