reTreats Svedmyra

Yoga - Behandlingar - Konst

Välkommen till oss på reTreats Svedmyra! 

Här hittar du en mängd behandlingar, workshops, yogakurser, vägledning, själslig utveckling, kreativitet, konst och mycket annat.    

    

 

Du förtjänar att må bra på alla plan. Kroppen och själen är en helhet som vi värnar om. Hos oss kan du hitta många vägar till välmående samt stöttning på din väg genom livet. Vi vill gärna ge dig guldkanten på tillvaron om det så är yoga, en skön massage, terapi, meditation, healing, vägledning eller annat.

 

Livet, och vi människor, rymmer många lager. Vi blir ständigt till i mötet med oss själva och andra. Vem var du igår? Vem är du idag? Vart är du på väg och hur vill du färdas? Det kan vara bra att reflektera över dessa frågor då och då och söka sig till det som ger näring, balans och riktning. Vad söker du?


Hos oss finns också en shop med sköna, vackra ting samt möjligheten att köpa och lära sig mer om Young Livings eteriska oljor och utbud för en kemikaliefri livsstil. Dessa potenta produkter bidrar till holistisk hälsa, skönhet, utveckling och kraft. Använd dem i din vardag eller professionellt. På kroppen och i ditt hem.

 

På Gång


Tillbaka till översikten

2021-09-04

Öppet Hus 11:00-15:00

Varmt välkomna till en dag då du kan prova på mini-behandlingar och yoga gratis, fynda klippkort, presentkort och erbjudanden till bra priser, pröva lyckan i vårt lotteri, mingla med andra besökare samt kanske ha turen att få med dig en liten goodie-bag hem om du är en av de första som anländer.

Några behandlingar du kan komma att få prova är bl.a;
Healing
Soundhealing
Chakrabalansering
Regndroppsmassage på fötterna
Terapeutiska stretcherTillbaka till översikten


skönhet och näring
skönhet och näring
lugn
lugn
holistisk livsstil
holistisk livsstil
glädje
glädje
meditation
meditation
behandlingar
behandlingar
skapande
skapande
vägledning
vägledning
balans
balans
frekvenser
frekvenser
uråldrig visdom
uråldrig visdom
yoga
yogaGästbok

Post
Karta