reTreats Svedmyra

Yoga - Behandlingar - Konst

Välkommen till oss på reTreats Svedmyra! 

Här hittar du en mängd behandlingar, workshops, yogakurser, vägledning, själslig utveckling, kreativitet, konst och mycket annat.    

    

 

Du förtjänar att må bra på alla plan. Kroppen och själen är en helhet som vi värnar om. Hos oss kan du hitta många vägar till välmående samt stöttning på din väg genom livet. Vi vill gärna ge dig guldkanten på tillvaron om det så är yoga, en skön massage, terapi, meditation, healing, vägledning eller annat.

 

Livet, och vi människor, rymmer många lager. Vi blir ständigt till i mötet med oss själva och andra. Vem var du igår? Vem är du idag? Vart är du på väg och hur vill du färdas? Det kan vara bra att reflektera över dessa frågor då och då och söka sig till det som ger näring, balans och riktning. Vad söker du?


Hos oss finns också en shop med sköna, vackra ting samt möjligheten att köpa och lära sig mer om Young Livings eteriska oljor och utbud för en kemikaliefri livsstil. Dessa potenta produkter bidrar till holistisk hälsa, skönhet, utveckling och kraft. Använd dem i din vardag eller professionellt. På kroppen och i ditt hem.

 

Nyheter


Tillbaka till översikten

2021-11-01

Praktik; Behandlingar och Holistisk Coaching

Hej, vi har återigen praktikbehandlingar hos Mikael Siggelin Alstermark.

Praktiken kommer innehålla massage, rörelseanalyser, undersökning, andningsinstruktioner, kostrådgivning, personlig träning samt Coaching. Allt anpassas för era behov!

Lotorpmetoden används för att hjälpa folk med andningssvårigheter och kan även användas för att lära dig utveckla din andningsförmåga. Det är en massage som stimulerar andningsmusklerna samt de accessoriska andningsmuskler med hjälp av andning/massage!

Boka på bokadirekt under fliken ”Elev massage”: https://www.bokadirekt.se/places/retreats-25487?sr=67379

För er som är intresserade finns även möjligheten att få vara ”Case” för mina studier, vilket innebär att du får HELT GRATIS komma på 4 st behandlingar, med ett och samma problem som vi ska försöka reda ut och lösa! Sms:a eller ring mig på 0761624307 innan 6 November för att få ta del av detta!

Ordinarie priser: 750kr 60min, 950kr 90min.

Adress: Selebovägen 11, 12248 Stockholm. reTreats SvedmyraTillbaka till översikten


skönhet och näring
skönhet och näring
lugn
lugn
holistisk livsstil
holistisk livsstil
glädje
glädje
meditation
meditation
behandlingar
behandlingar
skapande
skapande
vägledning
vägledning
balans
balans
frekvenser
frekvenser
uråldrig visdom
uråldrig visdom
yoga
yogaGästbok

Post
Karta