reTreats svedmyra

grow your roots - spread your wings

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, massage, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande.    

    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom att komma på yogaklasser och behandlingar kan du också boka yoga med PT eller skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska oljor och produkter? Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Händer hos oss


Livsstilsförändring Workshop 3ggr

Start:2019-02-23
10:00
Slut:2019-03-23
13:00

Välkommen på tre inspirerande Workshop-tillfällen om livsstilsförändring där vi kombinerar olika yogaövningar med föredrag om livsstil, kost och hormonell hälsa.

Vi två som håller i dessa workshop är bevis på att det aldrig är försent att ändra sina livsval.
Krisse Oliviusson, utbildad Friskvårdskonsult och Kostrådgivare hos Sverigehälsan samt Hormonterapeut hos Louise Edlund.
🙏Lotta Alfredsson (L8Yoga), Diplomerad Yogalärare Multistyle på Axelsson, Barnyogalärare hos Angelica Henriksson samt Certifierad Yinyogalärare hos Magdalena Mecweld & Mats Nielsen.

Har du någon gång frågat dig:
-Vem bestämmer i ditt liv?
-Vad motiverar mig till förändring?
-Hur bra kan jag egentligen må?
-Vill du ha inspiration till nya vanor, och skaffa dig nya kunskaper?

DÅ ÄR DETTA EN WORKSHOP FÖR DIG

Ws 1: Övergripande – Livsstil – Kost - Yoga
Ws 2 och 3: Fördjupning, vi går in på vad som händer i kroppen när vi stressar, äter olika sorters kost, vad hormonerna kan orsaka för besvär. Vi går igenom olika övningar som kan hjälpa vår kropp till bättre välbefinnande.
Liten paus med en Smoothie anpassad efter temat ingår i varje workshop

Var: reTreats Svedmyra
När: Tre tillfällen Lördag 23 februari, söndag 17 mars samt lördag 23 mars, kl 10.00-13:00
Pris: Alla tre gånger 950 kr, endast en gång 400 kr i mån om plats.

Anmälan
Görs på följande länk https://www.bokadirekt.se/places/retreats-25487/coaching-454571
När du fått bekräftelse på din mail att du är anmäld, betalar du genom att swicha 070-5640109, eller till bankkonto: 6106/12049085 Handelsbanken, meddela om du vill ha kvitto.

Tänk på att Workshopen inte är avbokningsbar. Om du mot förmodan får förhinder kan du ge din plats till någon annan.Tillbaka till översikten