reTreats svedmyra

yoga ~ massage ~ terapi ~ konst ~ vägledning

Vår ambition är att erbjuda små "Treats" för kropp och själ som får dig att vilja återvända. Vi vill ge dig guldkanten på din tillvaro, en glänta i livets snårskog.

Hos oss hittar du yoga, kroppsbehandlingar, vägledning, eteriska oljor och konst i en härlig miljö och salig blandning. Vårt sköna team erbjuder en bredd av gediget kunnande inom holistiska metoder, terapier och traditioner för både ditt fysiska och psykiska välbefinnande. 

Vi följer de restriktioner och åtgärder som gäller för att hålla covid-smittan borta. Lokalen är stor och luftig, vi vädrar, städar, spritar och masker finns.   


    

 

Vi vill ge dig gåvan att få må bra. På alla tänkbara sätt. Förutom yogaklasser och behandlingar kan du också boka terapi, vägledning och konsultationer, gå på meditation, njuta av konst, spännande workshops och mycket mer! Du kan även skräddarsy tjänster för ditt eller ditt företags behov. 

 

Är du intresserad av en kemikaliefri livsstil baserad på aromaterapeutiska, eteriska oljor och fantastiska produkter för kroppen och hemmet? Ekologiskt. Rent. Högsta kvalitet. För skönhet, välmående, inre kraft och hälsa! Kontakta oss för en konsultation och få mer information.


Vi tror på varje människas förmåga till självläkning och växande. Vi ser att kreativitet, själv-vänlighet och samhörighet med andra är goda vägar till inre utveckling och ett rikare liv. Hos oss finner du många möjligheter att ge näring till det som är viktigt för dig just nu.
Varmt Välkommen!Händer hos oss


Terapeutisk yoga för stress och återhämtning.

Start:2021-05-09
15:00
Slut:2021-05-09
16:15

Under kursen hittar vi till lugna, mjuka yogapositioner för att kunna slappna av och stärka din känsla av avkoppling. Att regelbundet utöva yoga, gör dig starkare och friskare. Du varvar ner och minskar känslan av stress i vardagen.
Vi använder oss av samtal, asana (positioner), pranayama (andning), massagebollar, meditation och yoga filosofi.

Varje kurstillfälle har ett speciellt tema som tex stress och dagliga rutiner. Du får med dig verktyg att använda i din vardag.

Kursen har få deltagare för att kunna stödda det individuella. Att hjälpa just dig att ta hand om din kropp på bästa sätt.

Kurserna passar dig som vill öka din livskvalitet och som är nyfiken på hur du kan använda yoga, andningsövningar och meditation i din vardag. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

3 gånger, reTreats, söndagar 15.00-16.15
Start 9 maj
Pris 600kr
Yogalärare Lisa Petersén
www.lisapetersen.se
instagram: prana_lisaTillbaka till översikten