reTreats svedmyra

yoga ~ massage ~ terapi ~ konst ~ vägledning


Om oss 

reTreats drivs av Alva Vinterhed och Jessica Eldenstjärna, i samarbete med kollegorna AnnaElina, Lisa, Mikael och Therese som var och en har sin egen verksamhet under vårt gemensamma tak, och där vi samarbetar kring platsen som helhet så väl som aktiviteter och events där våra olika kompetenser får nya spännande synergieffekter. 

Vår vision är att vi i denna hjälpsamma anda blir starkare tillsammans och kan ge en bred palett av återkommande näring och andrum i en, för många, allt mer pressad tillvaro. Vi brinner för att hela människan ska få plats, utan krav på att leva upp till några ideal. 

Vi är mångårigt utbildade terapeuter, kroppsbehandlare och instruktörer som gillar humor och äter både supermat OCH ostbågar ibland. Vi ser skönhet i det lilla och storhet i magiska möten. Kika in hos oss och ta del av den oas vi erbjuder. 


Från Yoga till Konst

Kroppen kan ses som en boning för en oändlighet av känslor, erfarenheter och mönster. Det som nervsystemet och våra celler lagrar kan frigöras och förstås på många sätt. Vi tänker att varje individ hittar sin väg och sin praktik för välmående och personligt meningsbyggande. Hos oss kan du hitta en eller flera regelbundna "Treats" som fungerar för dig och dina behov.  

  
"Yoga can be the joy of life, and it's not just about putting our bodies into specific postures. It's about expressing what comes from inside of you and showing up when you meet other people to create a oneness."

- Tao Porchon-Lynch


 


Vårt Team 

Vårt team är en skön blandning av människor med mångsidig kompetens. Något av det vi har gemensamt är en värme och nyfikenhet, en vilja att samarbeta för en större vision och en öppenhet för varandra, för dig, och för livet. Kom och möt oss! Vi ser fram mot att träffa dig.

 

reTreats Tribe

Alva Vinterhed

Alva Vinterhed

Grundare av reTreats. Massageterapeut. Yogalärare. Yogamassör. Friskvårdskonsult.

”I kontakt med ditt nervsystem, i samspråk med ditt hjärta”

0702365696 - alva.alvasvila@gmail.com

Jessica Eldenstjärna

Jessica Eldenstjärna

Grundare av reTreats. Kroppsterapeut. Healer. Dipl.Uttryckande Konstterapeut. Vägledare. Konstnär. Workshop-Facilitator.

“Vänlighet är en helande kraft.”

0730411157 - jessica@retreatssvedmyra.se - www.healingheart.se

Anna Elina Rönnbäck

Anna Elina Rönnbäck

Ägare av M.Y.S.A; Massage, Yoga,Stillhet, Aktivitet, i samarbete med reTreats Svedmyra. Yogalärare. Yogamassageterapeut. Taktil-och Friskvårdsmassör. Friskvårds- och kostkonsulent. Mindfullnessinstruktör. leg.Sjuksköterska. Basutbildad psykoterapeut.

"Kropp och själ i förening"

0702714630 - annaelina.ronnback@gmail.com

Therese Carlsson

Therese Carlsson

Diplomerad parrelationscoach. Vägledare

Mikael S. Alstermark

Mikael S. Alstermark

Massör. Certifierad Chakrabalansering och Chakraflödesmassör. Instant Transformation praktiserare.

"Sann hälsa är att vara sann mot sig själv"

0761624307 - Mikael.alstermark@gmail.com

Lisa Petersén

Lisa Petersén

Yogalärare och Yogaterapeut under utbildning och handledning, Friskvårdsinsipratör och vägleder i användningen av eteriska oljor.

“Att komma ut ur huvudet och ner i kroppen”

0739308086 - petersen.lisa.maria@gmail.com - www.lisapetersen.se

 Lokalbehov?

Är du själv i behov av ett sammanhang, en plats att verka på tillsammans med en liten "tribe" som oss? Erbjuder du lugnare former av träning som fungerar i en vilsam oas som vår? Ger du behandlingar, samtalsstöd, terapi eller någon annan form av tjänst där du har behov av ett välkomnande rum? Kontakta då oss. Vår yogastudio och vårt behandlingsrum finns i nuläget att hyra för dig som har en egen verksamhet som passar ihop med vårt koncept. Vi hyr också ut hela lokalen för workshops, retreats och föreläsningar under helger och perioder då vi har paus i det ordinarie utbudet.